フィリピン留学をする時に、バギオにあるおすすめ食べ物がある

フィリピン料理はどんな感じと思いますか?

 

日本では、フィリピン料理は他の外国料理と比べると、人気が​​ないと思うので、高価です。私がバギオに帰る時に、多くの種類のフィリピン料理が食べたいです。外食は楽しくて、通常、食べ物は美味しいですが、もちろん、家庭料理は常に最高です。

Filipino food is expensive in Japan maybe because it isn’t as popular as other foreign food. So, whenever I go back home to Baguio, I crave so many kinds of Filipino food. Eating out can be fun and usually the food is great, but of course, home-cooked food is always the best.

これらは2つの有名なフィリピン料理です。左側のものは「ピナクベット」と呼ばれます。ナス、カボチャ、オクラ、インゲン、エビなどのさまざまな野菜が混ざっています。かなり塩辛いですが、本当にご飯に合います。私の好きな野菜料理の1つです!

These are two very famous Filipino dishes. The one on the left is called “pinakbet”. It’s a mixture of various vegetables such as eggplant, squash, okra, string beans and shrimp. It’s quite salty but definitely goes with rice. It’s one of my favorite vegetable dishes!

右側のものは「シニギャング」と呼ばれるスープ料理です。酢と魚醤が入っているので、かなり酸っぱいです。また、ラディッシュ、トマト、サヤインゲンなどの多くの野菜があり、エビや豚肉で調理できます。

The one on the right is a soup dish called “sinigang”. It’s quite sour because it has vinegar and fish sauce. It also has a lot of vegatables such as raddish, tomatoes, and string beans, and it can be cooked with shrimp or pork.

これは私の母の特別な豚カルビです!家に帰るとこれをいつも作ってくれます。とてもジューシーで美味しいです。ご飯と一緒に食べるのが大好きです。お母さんは最高の家庭料理をいつも作ってくれます!

This is my mom’s special pork ribs! She usually cooks this every time I go home. It’s very juicy and tasty, and I also love to eat this with rice. She makes the best home-cooked food!

この料理は「ギニリング」と呼ばれ、おそらくスペイン料理かもしれません。これも大好きなので、日本でも料理しています。トマトベースの豚挽肉、牛肉、鶏肉、ポテト、ニンジンが混ぜてあります。私は野菜が好きなので、豆や他の種類の野菜を加えて健康にします!

This dish is called “giniling” and perhaps it might be a Spanish dish. I also cook this in Japan since it’s one of my favorite dishes. It’s tomato-based with minced pork, beef, or chicken, with a mixture of potatoes, carrots. I like vegetables so I add beans or other types of vegetables to make it healthier!

このフィリピン料理は、ほとんどの人がこれを米と一緒に、またはアルコールと一緒に食べるので、もう1つの人気がある料理です。自宅で調理できますが、外で食べるのが一般的です。 「sisig」と呼ばれ、豚肉または魚のいずれかです。豚肉は味が良く、アルコールとよく合うので、豚肉が好きです!

This Filipino dish is another popular one since most people eat this with rice or as a side with alcohol. It can be cooked at home but it’s usually popular to eat outside. It’s called “sisig” and it can be either pork or fish. I prefer pork since it tastes better and it goes so well with alcohol!

左側はエビのピリ辛ソース焼き、右側は「ビナゴンガンライス」と呼ばれています。サイドにグリーンマンゴー、キュウリ、揚げ豚肉があります。家に帰るとフィリピン料理店で食べるときはいつもこれを注文しています。全部美味しいので、いつも太ります。(笑)

On the left is grilled shrimp with spicy sauce and on the right is called “binagoongan rice”. It has green mango, cucumber, and fried pork on the side. I always order this when I eat in a Filipino restaurant whenever I go back home. I definitely always gain a few pounds after!

様々なフィリピン料理を食べることは、留学するときの良い経験です。バギオに来たらぜひお試しください!

Eating various kinds of Filipino food is a good experience when studying abroad. Try these when you come to Baguio!

フィリピンバギオ留学無料相談フォーム

名前

メールアドレス

電話番号

〜年生まれ

住所(都道府県)

予定出発時期

予定留学期間

気になること

希望カウンセリング方法

備考